Hva er Brønnøysundregistrene?

Brønnøysund registerene (og ja, de har faktisk hovedkvarteret sitt i Brønnøysund), forvalter tjenesten Altinn, som vi alle forholder oss med jevne mellomrom. Brønnøysundregistrene (Brønnøysundregistrene) er den norske forvaltningen, sammensatt av 18 separate statlige elektroniske registre. De fleste av Norges mange statseide registre er knyttet til handel, men Brønnøysund håndterer også personopplysninger.

Den sentrale databasen omfatter digitale data fra næringsregistre, Næringspantregisteret, registre for offentlige institusjoner og kommuner, registre over ideelle foreninger og stiftelser. Norges Registreringssenter har ansvar for å administrere nesten 20 store registre i landet, inkludert for bedrifter, ideelle organisasjoner, konkurser, ekteskapsavtaler og lisensierte jegere. Vi er også ansvarlige for å vedlikeholde, på løpende basis, de organisatoriske og personlige nodene i Spine Directory Service, et sentralt datalager som brukes på tvers av en rekke systemer og tjenester i det nasjonale helsesystemet.

Tjenesten kan brukes til å sende informasjon til det sentrale samordningsregisteret for juridiske personer, næringsforetak, ideelle organisasjoner, Nav Aa-registeret, Statistisk sentralbyrås virksomhets- og foretaksregister, og bedriftsskattedataregisteret. Verktøyene er beregnet på det offentlige i landet, som kan bruke dem til å utføre oppgaver som omfatter både offentlig tilgjengelige og ikke-offentlig tilgjengelige datasett.

Vår API, gir direkte tilgang til all informasjon som samles inn av Norsk foretaksregister, Brønnøysundregistrene. Foretaksregisteret er offentlig tilgjengelig, og gir deg gratis tilgang til å søke opp selskapsinformasjon fra Norge, men det er verdt å huske på at det kun kjøres på norsk, uten engelskspråklig versjon av nettsiden. IT-RI (Tilbaketrukket) Chambers Business Register Bedrifter (og noen få andre enheter) i Italia er pålagt å registrere seg i Chambers Business Register.

Logg inn finner du info om innlogging mange steder. Et av disse stedene er Brønnøysundregistrene.

HK-CR Hong Kong Companies Registration Alle virksomheter som opererer i Hong Kong, inkludert ikke-Hong Kong virksomheter som har en etablering i Hong Kong, må registrere seg i Companies Registry. NP-CRO Companies Registration Office Alle virksomheter som opererer i Nepal må registrere seg på kontoret til Companies Registration Office. NO-BRC Brønnøysundregistrene Virksomheter i Norge må registrere seg i Foretaksregisteret.

Norges offisielle virksomhetsregister, Brønnøysundregistrene, vedlikeholdes av en offentlig myndighet, Brønnøysund Registration Center (også kjent som BRC), som er en avdeling av det norske Nærings- og handelsdepartementet. Brønnøysundregistrene er det statlige forvaltningsorganet med ansvar for flere regulerings- og folkeregisterordninger for næringsliv og næringsliv. Brønnøysundregistrene er et forvaltningsorgan med ansvar for en rekke nasjonale regulerings- og registreringsordninger for næringslivet, og har ansvar for Altinn kommune.

Gjennom registreringsvirksomheten hos Brønnøysundregistrene sørger Brønnøysundregistrene for at rettigheter og plikter er godt definert, og denne informasjonen er lett tilgjengelig for oss alle, på Internett. Hovedformålet med registeret er å gjøre Brønnøysundregistrene i stand til å bli en pålitelig datamyndighet og kilde, legge til rette for bedriftsinteraksjoner med norske myndigheter og legge til rette for norske myndigheter.

Norsk Bedriftsregister, BRREG, er en moderne utformet internettbasert database som gir tydelig og lettlest informasjon om en rekke typer registrerte enheter. Det er ikke mange og det er ingen grenser for disse, derfor kan det gi et pålitelig utgangspunkt for å risikoinspisere samarbeidene med norske bedrifter. Librebor lar deg trekke ut detaljer om et bestemt selskap fra et spansk register, informasjon som anskaffelse, inkorporering, verifisering av NIF, etc.

Hvis du vet at alle dine forretningspartnere som er selskaper har føderal skatte-ID, kan du velge å gjøre treff på bare disse. Dette tillegget kan kjøre et søk på tvers av alle forretningspartnerne dine, og det vil returnere en liste over mulige treff for hver av dem, som alle inkluderer leverandørens spesifikke ID. Hvis flere treff blir funnet, vil en forretningspartner bli lagt til resultatlisten med deres treff (se ovenfor). Hvis lagret, kan en Uid brukes til å slå opp spesifikke detaljer om den aktuelle forretningspartneren, for eksempel antall ansatte, bedriftsstatus, aksjekurser, datatidsstempler, etc.

For at interaksjoner skal skje trygt og effektivt, må vi være trygge på at det er en gjennomgang – og åpenhet rundt – hvem som er engasjert i hva. Vi foreslår at vi blir representant for din bedrift i Norge, da vi er momsbetalere registrert i Norge, har vi rett til å tilby denne tjenesten, og vi har forpliktet til å ta ansvar. Vi utarbeider alle nødvendige dokumenter for innsending til Brønnøysund Registerene — Bedriftens navn. For å etablere virksomhet i Norge kan du være registrert som Norsk Registrert Utenlandsk Selskap (NUF), en selskapstype som er spesialdesignet for utenlandske enheter. NUF er en spesifikk selskapstype som er designet for utenlandske enheter som ønsker å etablere virksomhet i Norge. Spesialistene våre vil forklare deg essensen av NUF, juridiske forskrifter knyttet til det, og vil hjelpe deg med å forberede alle nødvendige dokumenter til deg for registrering av NUF. En virksomhet som selger sine varer og tjenester i Norge, og som har en omsetning på over 50 000 ditt NUF, må registrere seg som MVA-betaler.

Godstandsattesten kan gis på engelsk, attester fra Norske Brønnøysundregistrene. Norsk stiftelsesbevis utstedes av Foretaksregisteret når et norsk selskap etableres, vi kan levere skannede kopier fra Brønnøysundregistrene av både stiftelsesdokumenter til et selskap samt av stiftelsesdokumenter/Stiftelsesdokumenter og vedtekter. Dette registrerte selskapsregisteret vedlikeholdes av den israelske selskapsmyndigheten, og kan søkes ved hjelp av et delvis eller fullt navn på et selskap, enten engelsk eller hebraisk, eller ved å angi et selskapsnummer. SpaceX-navnet, og tilhørende navn, merker, emblemer og bilder, er registrerte varemerker for sine respektive eiere.

Det samler alt, fra fakturering og utgiftsstyring, til prosjektledelse og omsetningsavgifter. Bruken er grunnen til at denne oppdateringen av Altinn er så velkommen, og et utmerket eksempel på hvordan designdrevet utvikling kan brukes til å betjene brukernes behov på arenaer de egentlig ikke ønsket å være på.

Legg igjen en kommentar