Industribygg Oslo

Fant en fin video om industribygg. Dette er riktignok ikke i Oslo, men fungerer fint som illustrasjon allikevel. Videoen er laget av Johan Bojer vgs skolested Leksvik som har en Bygg- og annleggsteknikk linje.

Så, etter at du har sett på den fine industribygg-videoen tatt med drone, er det vel på tide å komme til saken 🙂

Carlot Eiendom AS er en god kunde av oss, så det er ikke mer enn rett og rimelig at vi hjelper Christer Eriksen med å finne frem til selgere av industribygg i og rundt Oslo. Sist jeg snakka med han om dette nevnte han at de er interessert i bygg i Stor-Oslo. Med det tenker jeg han mener ned til Arendal omtrent i sør-vestlig retning, og oppover mot Lillehammer omtrent i nordgående retning.

Alt er av interesse selvfølgelig

Det er ikke lett å finne industribygninger som er til salgs tydeligvis. Det er ikke det at det ikke finnes oversikter, men det Christer er ute etter her, er bygninger som ikke enda er på markedet. Hvilken forfatning bygget er i, enten det er gammelt eller av nyere dato er ikke så viktig. Hvordan bygningen kan renoveres eller oppgraderes finner man sammen ut av.

Kjenner du noen som tenker på å selge et industribygg i Oslo regionen?

I så fall tror jeg Christer ville bli hoppende glad om du tipset vedkommende om at Carlot Eiendom AS leiter etter et slikt industribygg i eller i nærheten av Oslo. Gjør både Christer og din bekjente eller venn en tjeneste! Tips hen om at Carlot er interessert i å se på industribygget så snart som mulig. Aller helst sporenstreks! Ja, nå! Med en gang!

Næringstomter er også interessante

En annen ting Christer fortalte meg de leter etter, er næringstomt i Oslo som er til salgs eller skal legges ut for salg. Typiske næringstomter er slike som ligger i industriområder, ved motorveier og slikt. Passende steder for næringsvirksomhet rett og slett. Jeg vil vel anta dette handler mer om hva reguleringsplanen i området tilsier. Er det bestemt fra kommunen at dette området er et næringsområde, så er det vel det da.

Ta kontakt med Christer Eriksen i Carlot Eiendom AS på tlf.: 99 70 51 10 eller send han en epost på christer@carlot.no

Her kommer noen fine bilder av industribygg rundt omkring i verden.

Søte dyr i industrielle miljøer

Man må da ha med litt søte hunder og katter og slikt også! Så her kommer et lite bildegalleri av søte hunder og katter i industrielle miljøer.

Legg igjen en kommentar