Sånn kjøper du en Bored Ape

I følge beskrivelsen gitt på BAYC-nettstedet, “er BAYC et sett med 10 000 Bored Ape NFT-er, unike digitale samleobjekter som finnes på Ethereum-blokkjeden. For de uinnvidde er BAYC en tegneserie av 10 000 antropomorfe aper En samling tegneserier med fine klær og mistenkelige uttrykk. BAYC er en samling av 10 000 bilder av tilsynelatende kjedelige aper med tilfeldige visuelle funksjoner som pels, øyne, munn, bakgrunnsfarge og gjenstander inkludert klær, øredobber og tilbehør inkludert hatter.

I denne lederartikkelen skal vi se nærmere på BAYC-linjen, hvorfor den er så populær, den er den dyreste apen på markedet, og hvilke kjendiser som har støttet den så langt. I denne guiden vil vi dekke alt du trenger å vite slik at du kan mestre denne eksklusive samlingen av NFT-er. Men hvis du leter etter en generell veiledning for hvordan du går inn i en NFT, sjekk ut vår guide for hvordan du kjøper en NFT.

Når du har nok ETH til å kjøpe NFT-ene du trenger, ta en nærmere titt på NFT-markedene de er i. Du trenger en Ethereum blockchain-lommebok som MetaMask for å kjøpe NFT-er på OpenSea, og nok ETH til å dekke kjøpesummen og Ethereum-gasstransaksjonen avgifter. For å kjøpe NFT-er på OpenSea, må du koble kryptolommeboken din til sekundærmarkedet.

NFT-er er i hovedsak en måte å representere eierskap til digitale eiendeler på en blokkjede. NFT eller Non-Fungible Token er en elegant måte å navngi et unikt digitalt samleobjekt som du kan bevise er ditt.

Nedenfor ser vi nærmere på BAYC NFT-samlerobjektet, dets nytte og hva som driver individuelle samlere og bedrifter til å bruke millioner på disse digitale bildene. BAYC NFT-serien inneholder digitale avatarer av aper og mutante aper laget ved hjelp av datamaskinalgoritmer.

His Ape-In Productions, en eksklusiv plattform som utvikler virtuelle musikkband og animasjoner basert på NFT Bored Ape, lanserte nylig den første NFT fra His Ape-In Productions. Vermont Business Magazine SUPERPLASTIC, verdens ledende produsent av animerte kjendiser, vinylkunstleker og digitale samleobjekter, annonserte i dag et samarbeid med Yuga Labs for å introdusere et av de største og mest kjente navnene i NFT-området, Bored Ape Yacht. Club (BAYC) Yuga Labs, et av de største og mest kjente navnene i NFT-området, er Bored Ape (BAYC) Yacht Club for samfunnet sitt. Garderobemannen har ingen ting med dette å gjøre. På fredag ​​avslørte Yuga Labs, den Miami-baserte oppstarten bak Bored Ape Yacht Club, en av verdens mest populære NFT-eiendommer, at de kan kjøpe CryptoPunks. gjenstanden for den mest lønnsomme kryptokunsten, samt den populære Meebits-samlingen. Bored Ape Yacht Club er også kjent for BAYC som er interessert i å kjøpe NFT, et av de mest populære og eksklusive prosjektene.

Når du kjøper Bored Ape Yacht Club NFT, vil du nyte mange fordeler som ubegrenset tilgang til fellesskapet og mange flere medlemsfordeler. 10 fungerer som et medlemskort for Bored Ape Yacht Club, noe som betyr at NFT Bored Ape-eiere har tilgang til en privat nettklubb, eksklusive personlige arrangementer og immaterielle rettigheter til bilder. NFT-innehavere har tilgang til nettklubben og private arrangementer i den virkelige verden, og eier også rettighetene til bildet av det digitale tokenet. Å kjøpe en NFT-ape gjør i hovedsak eieren til medlem av en eksklusiv klubb med en medlemsgrense.

Fordi BAYC har “gjort det klart at NFT-innehavere har fulle markedsføringsrettigheter til apene sine”, skiller Bored Apes seg fra andre NFT-er ved at “alle som eier en Bored Ape kan gjøre den om til hvilken som helst film, musikk, TV-show, bøker eller medieelementer . Når det gjelder Boring Ape Yacht Club, er planen å kombinere NFTs samlekunstkomponent med fellesskapsmedlemmer, noe som i hovedsak gir NFT litt bruk utover bare kryptobarnets ikoniske symbol. Lansering i april, For hver 0,08 ETH (~$190), vet eierne av Bored Ape Yacht Club nok om kryptovalutaer til å overgå NFT-boomen, eller har nok penger til å kjøpe dem hvis samleobjektene allerede har fått kulturell vekt. Kanskje BAYC er den mest åpenbare. Den ekstra bonusen er at du kan få flere NFT-samleobjekter, for eksempel å være en yachtklubbhund, som ofte gir bort lommebøker som inneholder BAYC NFT-er gratis.

I 2021 solgte Sotheby’s to tomter, 107 BAYC og 101 Bored Ape Kennel Club (BAKC), for enorme summer på henholdsvis over $24 millioner og over $1,8 millioner. Hver av de 10 000 NFT-ene samlet inn av BAYC ble utgitt i april 2021 med en minimumspris på 0,08 ETH. Når BAYC lanseres i april 2021, kan en ape kjøpes for bare 0,08 ETH. Yuga Apes solgte også 10 000 nye mutante aper som alle kan kjøpe for 3 ETH, hvorav 10 ble utsolgt på mindre enn en time, og ga prosjektet 96 millioner dollar.

I tillegg til å gi eksisterende Bored Ape Yacht Club-eiere et “mutant serum” for å lage en gratis NFT-mutant, ga Yuga Labs også ut 10 000 nye mutante aper som alle kunne kjøpe for 3 ETH. Bored Ape Yacht Club har også vært målet for en rekke phishing-angrep og utnyttelser. i desember 2021 twitret en bruker “alle apene mine er borte” etter being offer for et phishing-angrep, og i januar 2022 tillot en utnyttelse på OpenSea NFT-markedet en bruker å ødelegge et visst antall NFT-er, inkludert Bored Apes, titusenvis av dollar mindre enn basisprisene. Fordi BAYC NFT tilbyr en rekke unike fordeler, inkludert ubegrenset tilgang til fellesskapet og medlemsfordeler, er BAYC NFTs gulvpris for øyeblikket 98,5 ETH – omtrent $287 011,28.

Legg igjen en kommentar